Internacionalna škola za degustatore meda 2018

| 23. oktobra 2018.

SRPSKO DRUŠTVO ZA TESTIRANJE I OCENJIVANjE MEDA U SARADNJI SA CENTROM ZA BIOLOGIJU PČELA: UNIVERZITET U BEOGRADU – BIOLOŠKI FAKULTET, A POD POKROVITELjSTVOM SAVEZA PČELARSKIH ORGANIZACIJA SRBIJE, OBJAVLjUJE DA ĆE SE 08. I 09. DECEMBRA 2018. GODINE ODRŽATI:

INTERNACIONALNA ŠKOLA ZA DEGUSTATORE MEDA

Školu će voditi ekspert iz Organizacije „Bee Sources“ iz Bolonje, Italija, koji je član Nacionalnog registra eksperata za senzornu analizu meda u Italiji u saradnji sa ekspertima iz Srpskog društva za testiranje i ocenjivanje meda iz Beograda, Srbija.
Predloženi kurs omogućava sticanje znanja o metodama za objektivno ispitivanje i ocenjivanje karakteristika meda. Učesnici koji savladaju najmanje 75% gradiva dobiće Sertifikat o pohađanju kursa “Osnove senzorne analize meda 1.0”. Kurs se organizuje u svrhu unapređivanja znanja iz ove oblasti koja je u prethodnom periodu bila potpuno zapostavljena.
Škola će se održati u Institutu za zoologiju Biološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Studentski trg 3, stepenište levo, II sprat (u zgradi Filološkog fakulteta) u Beogradu.
Maksimalni broj polaznika po kursu – 30. Kurs traje dva dana. Cena po polazniku je 12.000 dinara.
Uplata se vrši na račun broj: 265-6180310000341-10 (zbog velikog interesovanja uplatu izvršiti u dogovoru sa organizatorom).
Bliže informacije o Konkursu se mogu dobiti na telefon 0631066744 ili e-mail: kvalitetmeda@gmail.com
Molimo donesite svoje uzorke meda ukoliko želite da budu testirani tokom kursa.

 

Tags:

Category: Novosti, Portfolio

Comments are closed.